Programvara för Bangolf In EnglishSpela Bangolf
  Appen Spela Bangolf är en app som ger besökare på en anläggning ett elektroniskt protokoll i sin smart-phone. Anläggningen blir mer attraktiv för besökare om man kan erbjuda ett elektroniskt protokoll.

Kopplat till appen är också tips.mgolfapp.com där speltips för anläggningar i hela världen finns samlade.
ScoreAnalyser

  ScoreAnalyser är ett program för PC som man förbättrar sitt bangolfspel med. Man arbetar på ett metodiskt sätt som visat sig fungera bra i praktiken. Man sätter upp mål och analyserar därefter resultaten smidigt och snabbt. Programmet visar direkt vad man ska lägga tid på för att förbättra sina resultat på effektivaste sätt. För den avancerade användaren finns möjlighet att föra statistik på en detaljerad nivå. Programmet innehåller också ett avancerat bollregister där man kan hålla reda på sina egna och andras bollar.

ScoreAnalyser Lite
  ScoreAnalyser Lite är en gratis applikation för smarta telefoner och surfplattor som gör att man kan räkna +/- för t.ex. seriespel. Ange nedastående länk i din webbläsare för att få tillgång till applikationen: salite.isberginformation.com

Applikationen använder inte mobilnätet efter att den har laddats ner.


Bangolf Arena

Bangolf Arena är programmet som underlättar arbetet med att arrangera en bangolftävling. Bangolf Arena är världens mest använda program för att administrera bangolftävlingar. Anmäl er till nyhetsbrevet för att få mer information om Bangolf Arena.

Bangolf Arena Online är ett system som kan vara en sammahållande portal för tävlingar, spelare, anläggningar eller allt annat man kan tänka sig har nytta av för tävlingsbangolf. Systemets första version släpptes 2019 och lanserades med de första förbunden 2020.ScoreAnalyser Mobile
ScoreAnalyser Mobile är programmet som ger dig en enklare ScoreAnalyser i mobiltelefonen. Du får ett elektroniskt protokoll, kan hålla reda på ställningen vid t.ex. seriespel och kan förbättra ditt spel på liknande sätt som i  ScoreAnalyser för PC.

Följ länkarna eller kontakta Isberg Information för mer information om ovanstående program.